Pyrago ar keksiukų kepimas dažnai asocijuojasi su ilgu procesu. Tačiau galima labai nesudėtingai pasigaminti tokius ir namuose. Kasdieniškumui išsklaidyti – pagardinkite juos vaisių sultimis bei grietinėle. Tiesa, svarbiausia dalis – gaminkite juos kartu. Juk turbūt ne dažnai sau leidžiate gaminant maistą galvoti ne apie rimtus dalykus, o tiesiog bendrą pramogą.
Keksiukai „Kreminė širdis“
Jums reikės:
Trupučio meilės ir aistros
Pakuotės „Kauno Grūdų“ miltinio mišinio keksui
210 ml sulčių (pagal skonį)
145 ml aliejaus
Purškiamos grietinėlės įdarui (ją galite pakeisti ir plakama grietinėle)
Komplimentų ir bučinių pagardinimui
Gaminimas: suberkite mišinį į dubenį, supilkite sultis ir aliejų. Viską gerai išmaišykite. Supilkite į formeles ir 20-30 minučių kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Iškepusius keksiukus apipurkškite grietinėle. Kad būtų dar skaniau – dalį keksiuko išskaptuokite ir įpukškite grietinėlės į vidų. Tobulas desertas dviems, kurį pagaminsite taip pat kartu!