Keksiukai su vyšniomis

600 g vyšnių arba trešnių;

3 kiaušiniai;

75 g cukraus;

75 g miltų;

40 g tirpinto sviesto;

150 ml neriebios grietinėlės;

20 g moliūgų sėklų;

1 šaukštas cukraus pudros;

1 šaukštelis vanilinio cukraus.

 

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purios masės, įmaišyti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, grietinėlę, miltus, moliūgų sėklas. Tešlą šaukštu sudėti į keksų formeles ir ant viršaus išdėlioti vyšnias be kauliukų. Kepti 190°C orkaitėje apie 30 min. Atvėsus galima užberti cukraus pudros. Labai skanu valgyti su vaniliniais ledais.

Elenos TAMOŠAUSKIENĖS receptas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode