Reikės:
ryšelio laiškinių svogūnų
1 šaukšto aliejaus
200 g majonezo
200 g graikiško jogurto
1 šaukštelio kario miltelių
1 šaukštelio uoginės paprikos miltelių ar saldžiosios paprikos miltelių
žiupsnio imbiero miltelių
druskos
200 g rūkyto karšio
Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas.
Eiga: susmulkiname laiškinius svogūnus ir kelias minutes pakepiname aliejuje. Majonezą sumaišome su graikišku jogurtu ir prieskoniais, suberiame pakepintus svogūnus.
Išimame karšio kaulus, žuvį sudedame į padažą, galima sutrinti trintuvu arba masę palikti rupesnę. Valgome su daržovių lazdelėmis arba tepame ant duonos.
Beatosvirtuve.lt