Vegan paella su moliūgais ir perlinėm kruopom

Šiltas, maistingas, gardus patiekalas.

Reikės:

1 stiklinės perlinių kruopų,

1/4 vidutinio moliūgo,

5-6 skiltelių saulėje džiovintų pomidorų,

5-6 v.š aliejaus,

1 a.š kario,

0,5 a.š kajeno,

0,5-1 a.š druskos,

2-3 šakelės petražolių.

 

Ruošimas:

Kruopas mirkyti šaltame vandenyje 3-4val. Dar geriau per naktį.

Tokiu būdu, trumpiau reikia virti ir bus maistinė vertė aukštesnė.

Beriame kruopas ir kitus ingredientus į verdantį vandenį. Išskyrus petražoles.

Verdame max. 5-10min. Paliekame brinkti 20 min. Brinkimui turi būti dar per porą pirštų laisvo vandens. Jei trūksta, pilkite papildomai.

Patiekiant barstome kapotomis petražolėmis.

Itin gardu valgyti  su raugintais kopūstais ir burokėliais.

Šaltinis: https://grasole.com/blogs/sveika-mityba/moliugu-perliniu-kruopu-nauda-vegan-paella-su-moliugais-ir-perlinem-kruopom

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode