Juodpelkio parke – sporto renginys šeimoms

 

 

Penktadienio pavakarę Juodpelkio parkas tapo sporto ir pramogų kompleksu. Čia susirinko entuziastai, norintys išbandyti jėgas sporto rungtyse bei šeimų estafetėse. Renginį organizavo Mažeikių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras.

Mažeikiškių šeimos dalyvavo įvairiose rungtyse, varžėsi tarpusavyje dėl šauniausios iš šauniausių šeimų titulo. Renginys skirtas ne tik smagiai praleisti laiką su šeima, bet ir paminėti Pasaulinę kovos prieš narkomaniją dieną, siekiant mažinti narkotikų plitimą tarp vaikų ir jaunimo. Renginio metu netrūko iššūkių ir azarto. Mažeikiškiai leido laiką gryname ore, sportavo ir džiaugėsi turėdami galimybę pabūti kartu, pabendrauti.Įspūdingus pasirodymus dovanojo „Street workout“ – gatvės gimnastai“, atlikę ne vieną sudėtingą triuką.

Mažeikių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro atstovai džiaugėsi, kad Mažeikiuose yra tikrų sporto entuziastų, kurie nepabūgo lietingo oro ir sugebėjo įveikti sporto varžybų „Stabdom“ estafečių trasą. Greičiausiai įveikę dalyviai apdovanoti Visuomenės sveikatos biuro I, II, ir III vietos diplomais, dalyvių laukė puikūs organizatorių ir „Cable Park Mažeikiai“ įsteigti prizai.

I vietos laimėtojams – Martynui Žiulpai ir Lukui Venskui – atiteko pagrindinis „Cable Park Mažeikiai“, vandenlenčių parko direktoriaus Andriaus Ramono įsteigtas prizas – valandos pasiplaukiojimas vandenlente Juodpelkio parko tvenkinyje ir Visuomenės sveikatos biuro dovanos.

Mažeikių rajono sporto varžytuvių „Stabdom“ komandinių estafečių I–III vietų nugalėtojais tapo:

I vieta – Martynas Žiulpa ir Lukas Venskus, II vieta – Klaudas Žylė ir Eligijus Turauskas, III vieta – Eimantas ir Gustas Margalikai.

 

Alina JONIKĖ

Autorės nuotraukos

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode